Tokash Anonymní
| Předmět: Retri/Holy Paladin Fri Feb 07, 2014 12:28 pm | |
| Nick: TokashLevel: 70Zaměření(PvP/PvE): PvE Class: PaladinJaké máš zkušenosti s touto class?: 6 rokov hrám za Paladina s toho 2 roky čisto PvP zbytok PvE,mám odprogressované T6 po SWP skoro celé. Talenty (bez odkazu): 5/8/48 Staty (bez odkazu): 2174 AP, 109 hit(6,91%), 30,40 % crit Zkušenosti v dungeonech/raidech: Ako už som povedal,čo sa týka taktík tak ovládam v podstate všetky v T6 okrem zopár bossov v BT a SWP. Na Arese mám odprogressované všetko čo je zatial otvorené okrem Akamu.Jak dlouho hraješ WoW: 10 rokov.Equip (kvalita EQ, počet epic itemů a pod.): T6/T5 content Clicker/binder?: Binder určiteAddony, které používáš v raidu:Omen,Recount,DBM,Xperl,Pallypower... Předcházející guilda/y: BetrayedDůvod odchodu z předcházející guildy: Prístup guildy k povinnostiam,nepripravenosť na raidy,neznalosť taktík,Infiho neustále stresové situácie.[Real Informace]Věk: 19Znáš někoho z Final Decision?: Insanemage.Pár věcí o sobě: Volám sa Dávid,mám 19 rokov,som študent strednej Hotelovej akadémie,mám rád rôzne druhy športov,ženy a hudbu ,som nekonflitkný a komunikatívny. |
|
Tokash Anonymní
| Předmět: update Fri Feb 07, 2014 12:45 pm | |
| Update : Talenty - 5/11/45 Staty - atp 2216,hit 109,crit 31,12% |
|
zarrok
Poèet pøíspìvkù : 11 Join date : 08. 11. 13
| Předmět: Re: Retri/Holy Paladin Fri Feb 07, 2014 12:46 pm | |
| Ako holy nie je problem sa okamzite zapojit do raidu ako retri sa hned do T6 nedostanes nakolko aerisse chodi pravidelne.
Ak mas zaujem aj tak mozes si napisat o inv 2 tyzdne skusoboka. | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: Retri/Holy Paladin | |
| |
|