Nick characteru: Holyx
Class: Paladin
GS main/off: Retri / off gear mam i heal i tank oboje poskladane T4,T5 ZA
Odkaz na armory:http://armory.twinstar.cz/character-sheet.xml?r=Ares&cn=Holyx
Jak dlouho hraješ wow: Wow hraju od vanilli ale nejviic sem si zamiloval TBC.
Zkušenosti s raidy: Zkušenosti mam od Molte core az po sunwell velice dobre vsechny sem prosel od prvniho bosse az do konce.
Předchozí guildy na Twinstar, důvod leavnutí: Slackers nemeli tendenci se zvladat vsechny raidy a byli spokojeni s tim ze davaji KZ 6 hodina navice se furt dohadovali a ja chci davat vsechny raidy a byt v parte lidi kde je zabava a zaroven to slape jak ma.
Proč právě my? Protoze ste nejlepsi guilda na celem aresu a chtel bych byt soucasti takoveho pojmu jako je renegade.
Od koho vies o nabore?: O naboru nevim ale chtel jsem zkusit sve stesti a dostat se k vam.
Je v guildě někdo, koho znáš: Ne bohuzel ne ale rad bych poznal vsechny.
Nemáš problém chodit raidy v dané dny, tj. Sobota/Neděle cca 18:00-22:00+ hod: Naprosto bez problemu zvladl bych se prizpusobit i jinemu casu.
Jsi ochoten pravidelně navštěvovat forum? Ano neni to pro me zadny problem
Jsi schopen být počas raidu na TeamSpeaku(TS3)/Mumble? Ano jsem na toto zvykli ze vsech serveru kde jsem hral.
Mikrofon[Ano/ne]: ANO
Typ, rychlost připojení k internetu: rychlost pripojeni 8mbit a naprosto spolehlivy net bez vypadku
Na jakých postavách te můžeme zastihnout: Pouze na holyxovi
Vek:21
Něco o sobě: Jmenuju se Lukáš, studuji vysokou školu sportu a hraju profi fotbal diky tomu ze treninky mame rano mam spoustu casu na to hrat pres den wow.