Nick: Slimaq
Level: 70
Zaměření(PvP/PvE): Only PvE Protect
Class: Paladin
Jaké máš zkušenosti s touto class?: Zkusenosti bych rekl ze dostacujici. Mam za sebou 6.5 let hrani za protect paladina (Vanila,TBC,Wotlk,Cata a trosku Pandarienu)
Talenty (bez odkazu): 0/49/12 Klasicky Protect Build na BT
Staty (bez odkazu): Unbuff Defense : 517. Dodge: 25.05. Bonus DMG : 454. HP: 15 037
Zkušenosti v dungeonech/raidech: Vemu jen guildy z predchoziho a soucasneho Twinstaru. RL MosstrooperS...RL Fake It....GuM Zombie Squad... Jako Raidleader jsem musel znat vsechny taktiky a co se tyka TBC znam vsechno i Sunwell Platuea
Jak dlouho hraješ WoW: 6.5 roku
Equip (kvalita EQ, počet epic itemů a pod.): Full pepik . 1x T6 (handy) Jinak tak veci z T5/T6 instanci -
http://armory.twinstar.cz/character-talents.xml?r=Ares&cn=Slimaq&gn=ZOMBIE+SQUAD&group=1Clicker/binder?: Binder! (G15 keyboard and Naga Razzer Mouse) Takze bindy hned po ruce
Addony, které používáš v raidu: V raidu toho za RL pouzivam dost. DeadlyBossMod Recount BigBrother Omen oRa2 Grid PallyPower a mnoho dalsich addonu potrebnych na koordinovani a Boss fight
Předcházející guilda/y: Zombie Squad
Důvod odchodu z předcházející guildy: Mam takovej nazor. Lidi co driv hrali WoW tak si chteli zahrat a delali pro to vsechno. Dneska je doba ze lidi nejak ignoruji neco kdyz jim rekne vedeni guild at uz se jedna o preQ na BT pripravu na raid atd ... Proste uz jsem na to nemel nervy a odesel jsem. A asi uz mam aj dost toho leadrovani raidu
[Real Informace]Věk: 19
Znáš někoho z Final Decision?: Bohuzel nikoho neznam.
Pár věcí o sobě: Stale student(Nastavba) Venuji se hrozne moc hudbe jako producent a DJ Drum and Bassu v Cesku Slovensku Nemecku a Rusku. Mam rad pivo zensky a hlavne poradnou srandu. Zavistlosti : Cigarety,Pivo Jidlo :DVice se muzete dozvedet pozdeji