Nick: Chalerinka
Class: Paladin
Equip a Talenty: Holy- Epic většina KZ, Retri- nějake T4 a cosi z GL
Talenty:
Holy: 50/11/0 (v holy sem zjístil že jeden talent nefunguje takže 3 pudou ještě někam jinam)
Retri: 5/0/56
Profesie: Mining, BS, Cooking, Fishing
Jak dlouho hraješ wow, kolik jsi měl 70lvl postav: Tak hrát sem začal někdy na TBC před patchem 2.4.3 nevím který to byl a nevím jak je to dlouho možná 6 roků odhadem... nicméně v tuto chvíli hraju asi po 2-3 leté pauze hrát sem začal jak otevřeli Twin. 70lvl postav těžko říct za tu dobu.. tady mám ale jenom palu zatím.
Zkusenosti s raidy na TBC: Za holy paladina mám progress od KZ až po SWP tam bohužel jen po twins ty sem nikdy nebyl.
Mas predq na T5 instancie?
SSC mám (už sem i byl) na TK mi chybí SHH a SL
Predchozi pusobeni v guildach a duvod odchodu:
První sem byl v guildě jenom s kamošema co došli z ofu ti kvůli bugum odešli a já se připojil k Eternity tam sem doteď ale nevidím v té guildě moc velký potenciál hlavně poslední dobou. Vpodstatě sem teď bez guily už nás bývá online tak 5 max...
Věk: 20
Jak casto hrajes, jsi na PC nějak omezen? Hraju když se nudím nebo neučím takže často omezen nejsem ničím jen občas školou ale školu mám jenom od pondělí do středy...
Neco o sobe: Něco o mně hmm No tak chodím na výšku, miluju hudbu, rád jezdím na kole v zimě na prkně rád zkouknu dobrý film, jako asi každý občas vypiju Finská prostě nejvíc pití
Staty:
Holy: 7k HP,9k Mana,1400-1500Bh,250-270manaregen
Retri: 8-9k HP,6k Mana,1600-1700AP,25% crit
je to cca mám ted protect talenty
Addony: Omen,PallyPower,Grid,DBM to je asi vše...
Je to ořezaná přihláška co sem dával do jiné g ale mělo by tam být vše... Osobně bych byl radši za retri ale hlavně chci chotit raidy takže klidně i holy...