Hanahmontana Anonymní
| Předmět: Warlock - Destro Sun Feb 02, 2014 7:08 pm | |
| Nick: HanahmontanaLevel:70Zaměření(PvP/PvE): PVE Class: Warlock - Destro (Fire/Shadow)Jaké máš zkušenosti s touto class?: Za locka hrám 18 mesiacovTalenty (bez odkazu): 0/21/40Staty (bez odkazu): BD - 1105 fire / Hit - 132 / Crit - 23,40 / Haste - 0 (Staty sa budu meniť, prejdem na shadow spec)Zkušenosti v dungeonech/raidech: FC TBC Jak dlouho hraješ WoW: 6/7 rokovEquip (kvalita EQ, počet epic itemů a pod.): Equip vybalancovaný, 2 modré itemy Clicker/binder?: 13 bindov mi do pve stačí ;-)Addony, které používáš v raidu: Omen, Xperl, Recount, DBMPředcházející guilda/y: Hral som tu pred rokom v guilde Equestria, neskor v Nightmare of Equestria, potom sa to tu rozpadlo.Důvod odchodu z předcházející guildy: Rozpad[Real Informace]Věk: 22Znáš někoho z Final Decision?: Jediné meno ktoré si pametám z pred roka je Alline, výborný tank, chodili sme spolu dungy v modrých equipoch. Možno si časom spomeniem na iné mená .Pár věcí o sobě: Volám sa Jano, bývam na intráku v BA (100mb/s pripojenie). Aktívne športujem, každý den mám tréning (časovo mi to nebráni v raidoch). Rád si pozriem dobrý seriál / film. |
|
Aelin
Poèet pøíspìvkù : 5 Join date : 18. 02. 13
| Předmět: Re: Warlock - Destro Mon Feb 03, 2014 2:47 pm | |
| Ak máš preq na bt, tak by som ťa vzal, ale nemal by si zaručené miesto na raide. Takže ak chceš aktívne hrať, tak by som sa poobzeral niekde inde. | |
|