Nick: Akaforty
Level: 70
Zaměření(PvP/PvE): PvE
Class: Warlock
Jaké máš zkušenosti s touto class?: Za tuhle class jsem hrál na vanile, tbc, wotlk, cata zkušenosti už nějaké mám
Talenty (bez odkazu): 0/21/40
Staty (bez odkazu): 920 shadow spell dmg, 10.94% hit, 21.75% crit ---VŠECHNY STATY JSOU UNBUFFED---
Zkušenosti v dungeonech/raidech: v TBC mám zabité kompletně vše od KZ až po KJ, včetně ZA bear runu apod.
Jak dlouho hraješ WoW: Přez 6 let
Equip (kvalita EQ, počet epic itemů a pod.): 13 epic itemů, některý modrý jsou lepší než epic, vše kompletně ogemováno a oenchantováno
Clicker/binder?: za warlocka nějaké extra bindy neni potřeba, shadow bolt na 1, seed na 2 a cursa na 3. Takhle mi to vyhovuje a točit s tím umím.
Addony, které používáš v raidu: Omen, Recount, Big Wigs
Předcházející guilda/y: Deaths Choice
Důvod odchodu z předcházející guildy: Je to skupina lidí která se zná z dřívějška, jako kolektiv mi moc k srdci nepřirostli, ale z hlediska zkušeností atd. je musím pochválit, nic proti nikomu z DCH nemám, jen chci hrát se svýma přáteli který znám taky už delší dobu.
[Real Informace]Věk: 18 let
Znáš někoho z Final Decision?: Znám Sulleye, Paaladinku a Bloodymare - s těmahle 3 jsem prožil dost, dřívě jsme hrávali na wotlku spolu kde jsme byli taková banda co vše dělala spolu
a teď když vidím, že tihle 3 jsou v jiné guildě .. jsem ochotný udělat vše abych si mohl zase zaraidovat s něma
+ poznat další. Bavil jsem se o týhle guildě se Sulleyem a stále ji moc chváli a myslím, že bych to chtěl určitě u vás vyzkoušet i s případem, že bych byl střídačka - nějak to nehrotím abych byl na každým raidu.
Pár věcí o sobě: Jmenuji se Ondřej a je mi 18, jak jsem už o pár řádku nahoru psal, studuji na SŠ v Brně obor Kuchař a baví mě kuchtit, chlastat, party party party a ve volným čase WoW.
pokud budete mít jakýkoliv dotaz, stačí se zeptat a já rád odpovím.