Kouler Anonymní
| Předmět: prijat: Prihlaska - Kouler, fury warr Mon Apr 08, 2013 7:54 pm | |
| Nick: Kouler Level: 70 Zaměření(PvP/PvE): PVE Class: FURY warr Jaké máš zkušenosti s touto class?: za wara drtim tak 5-6 rokov, vacsinu casu TBC, odtankoval som si od HC dungov po Illidana. teraz idem fury, classu poznam az moc dobre Talenty (bez odkazu): 17/44/0 Staty (bez odkazu): 580 str, 1900 AP - so shoutom 2317 AP, 9800 hp, 26% crit Zkušenosti v dungeonech/raidech: TBC odchodene od normal dungov po BT (parkrat full clear) Jak dlouho hraješ WoW: pff..dlho 6 rokov urcite Equip (kvalita EQ, počet epic itemů a pod.): rare ruky, boty, trinket. ostatne epic, 3x T4, Dragonstrike mace Clicker/binder?: klikam trinkety Addony, které používáš v raidu: omen, dbm, bartender, xperl, powerauras Předcházející guilda/y: Sanguineus Adamas Důvod odchodu z předcházející guildy: rozpad [Real Informace]Věk: 19 Znáš někoho z Final Decision?: Asantee, mozno dalsi byvali SA members Pár věcí o sobě: studujem v Brne na MU, hravam aby som tu zabil cas, rad spim a hulim |
|
Chasty
Poèet pøíspìvkù : 107 Join date : 01. 02. 13
| Předmět: Re: prijat: Prihlaska - Kouler, fury warr Mon Apr 08, 2013 7:59 pm | |
| fury se mozna uzivi, jsem PRO klidne | |
|
Shiftycent
Poèet pøíspìvkù : 9 Join date : 02. 04. 13
| Předmět: Re: prijat: Prihlaska - Kouler, fury warr Tue Apr 09, 2013 4:25 am | |
| já jsem určitě PRO , trion neni aktivní a gazrogal nemá gear nebo preq, ne. konečně by byla melee group doplněna | |
|
Sponsored content
| Předmět: Re: prijat: Prihlaska - Kouler, fury warr | |
| |
|