Final Decision
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twinstar - TBC Horde Guild

MM - hunter - přihláška - NEPŘIJAT Tlacit10PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

MM - hunter - přihláška - NEPŘIJAT

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Minder
Anonymní

MM - hunter - přihláška - NEPŘIJAT Empty
PříspěvekPředmět: MM - hunter - přihláška - NEPŘIJAT   MM - hunter - přihláška - NEPŘIJAT I_icon_minitimeSun Mar 31, 2013 10:02 pm

Nick: Projectile
Level: 70lvl
Zaměření(PvP/PvE): PvE, PvP chodím, když se nudím
Class: MM/Surv. Hunter
Jaké máš zkušenosti s touto class?: Tuto class hraju už velice dlouho, protože hunter je moje nejoblíbenejší classa a hraju ji na každém serveru

Talenty (bez odkazu): MM (main), Surv
Staty (bez odkazu): 8,5k HP, 6k many, 2k AP, 390 AGI, crit 23%
Zkušenosti v dungeonech/raidech: Znám taktiky na all v KZ, GL, ML, SSC, Alar,Void v TK a částečně na Kaela
Jak dlouho hraješ WoW: wow hraju cca od 13 let, začínal jsem na Phobosu, pak jsem byl 2 měsíce na offi ale neměl jsem cash na placení :DD
Equip (kvalita EQ, počet epic itemů a pod.): jsem full epic, 2x T4
Clicker/binder?: obojí Very Happy:D
Addony, které používáš v raidu: Omen, Archud (nejsem si jistý, zda se to tak píše Very Happy) DMG metr

Předcházející guilda/y: EREBOS
Důvod odchodu z předcházející guildy: Naše guilda se rozpadla a všicí jdou hrát jinam..

[Real Informace]
Věk: 17
Znáš někoho z Final Decision? Ano znám Preetera, je to v pohodě hráč akorát na TS trošku magor , pak dále znám částečně Bumblebeeho páč semnou chodil HCčka, myslím, že Vás znám víc ale nemůžu si vybavit nicky
Pár věcí o sobě: Tak jmenuji se Aleš, chodím na SPŠ, hraju závodně fotbal a floorbal. Mám rád komedie a horrory , samozřejmě hezký holky Wink))
Návrat nahoru Goto down
Tasik

Poèet pøíspìvkù : 33

PříspěvekPředmět: Re: MM - hunter - přihláška - NEPŘIJAT   MM - hunter - přihláška - NEPŘIJAT I_icon_minitimeMon Apr 01, 2013 2:49 am

Myslím, že naši 3 hunti by měli dostatečně pokrývat potřeby guildy, ale překvap mne... Jestli sis sám o své vlastní vůli udělal preq na SSC a TK (maximálně tak, aby Ti chybělo zabít Grulla a Magtheridona), tak to rozhodně bude plus pro Tebe.
Návrat nahoru Goto down
bobacik

bobacik

Poèet pøíspìvkù : 58

PříspěvekPředmět: Re: MM - hunter - přihláška - NEPŘIJAT   MM - hunter - přihláška - NEPŘIJAT I_icon_minitimeTue Apr 02, 2013 9:30 am

no equip je pekný ,prihláska tiez nieje az tak zla ,ide o to ze uz teraz sa striedame na raidoch,preto som osobne Proti mal by si problem sa dostat na raidy kedze vsetci huntri sme aktivny ,neber to zle ale neuzivil by si sa Smile
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: MM - hunter - přihláška - NEPŘIJAT   MM - hunter - přihláška - NEPŘIJAT I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

MM - hunter - přihláška - NEPŘIJAT
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Neprijat - Tralalaa - Marks/Surv Hunter
» neprijat: prihlaska
» Neprijat: Prihlaska
» neprijat: prihlaska balance druid
» Neprijat: Ruffstuffenziečko

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Final Decision :: Pro veřejnost :: Vyřešené přihlášky-