| Prijat - Fire mage - přihláška | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Margott Anonymní
| Předmět: Prijat - Fire mage - přihláška Sun Mar 31, 2013 3:10 pm | |
| Nick: Margot Level: 70 Zaměření(PvP/PvE): Fire PvE Class:Mage Jaké máš zkušenosti s touto class?: Mága hraji již od TBC Twinstaru (cca 2 - 3roky zpátky). Mága ovládám plně, jak už fire tak frost i arcane. Ale jistěže se něco najde co vědět nebudu, nejsu dokonalej. Talenty (bez odkazu): 7/43/11 Staty (bez odkazu): Unbuff: Spell damage 699, crit 19%, spell hit 10% Zkušenosti v dungeonech/raidech: Dungy prolezlý samozdřejmě všechny. S raidama mam zkušenosti az po Kael'thase. Ještě z TBC Twinstaru. Jak dlouho hraješ WoW: Něco přes 4 roky ale s pauzama. Takže asi tak 3 hodiny. Equip (kvalita EQ, počet epic itemů a pod.): Rare+. 9 epicu, z toho 3 na pvp ( včetně staffky), zbytek blue. Enchant pouze na Staffce a wristech, nevyplácí se enchantovat na blue věci. Clicker/binder?: Samozdřejmně binder. Rotaci a "raid important spells" mám nabindované. Addony, které používáš v raidu: Jako raid UI mám Grid. Recount na DPS. Xperl jenom pro zmenu vzhled základního panelu. DBM. Omen. Předcházející guilda/y: Žádná, nechtěl jsem chodit do guild které mají problém i s KZ, proto čekám a sbírám info Důvod odchodu z předcházející guildy: - [Real Informace] Věk: 19 Znáš někoho z Final Decision?: Neznám, ale doufám že poznám. Včera jsem s váma byl KZ od Maidenky. Myslím, že lidi jsou fajn a ví co a jak. Až na to nedorozumnění na konci Pár věcí o sobě: Jsem z Moravy. Studuju střední průmyslovku ve Žďáře. Hraju rekreačně fotbal a floorball. Zajímám se o angličtinu a o překlad anglickým textu/článků. Baví mě ještě grafika a s tím spojený photoshop. Mno to bude asi všechno, charakteristika mi nikdy nešla |
|
| |
Chasty
Poèet pøíspìvkù : 107 Join date : 01. 02. 13
| Předmět: Re: Prijat - Fire mage - přihláška Sun Mar 31, 2013 3:21 pm | |
| | |
|
| |
Tasik
Poèet pøíspìvkù : 33 Join date : 03. 02. 13
| Předmět: Re: Prijat - Fire mage - přihláška Sun Mar 31, 2013 7:36 pm | |
| Buďto jsem slepý, nebo jsem přehlédl - jak jsi na tom s preq na SSC a TK? To je asi aktuálně nejdůležitější informace, hledáš guildu, která "newipuje v KZ", tak předpokládám, že pro takovou guildu hodláš býti přínosem....
| |
|
| |
Margott Anonymní
| Předmět: PreQ Sun Mar 31, 2013 7:39 pm | |
| PreQ na SSC a TK zatim bohuzel nemam. Pristi ID asi bude hotovy preQ na SSC a na TK by mi musel nekdo helfnout, sam to nedam. |
|
| |
Tasik
| Předmět: Re: Prijat - Fire mage - přihláška Sun Mar 31, 2013 9:47 pm | |
| V tom případě jsem PROTI přijetí. | |
|
| |
Ubighost
Poèet pøíspìvkù : 63 Join date : 01. 02. 13
| Předmět: Re: Prijat - Fire mage - přihláška Sun Mar 31, 2013 10:26 pm | |
| Pokud mas alespon hotove trialky, tak jsem pro.
Zabiti ML a GL by u nas nemel byt problem. | |
|
| |
Margott Anonymní
| Předmět: PreQ Mon Apr 01, 2013 10:07 am | |
| preQ na TK a SSC bude hned. Pokud mi nekdo helfne mam to do 2 dnů. Nevidím v tom problém. |
|
| |
Tasik
| Předmět: Re: Prijat - Fire mage - přihláška Mon Apr 01, 2013 4:49 pm | |
| takže v tom nevidíš problém, když to někdo udělá za tebe - v tom já taky problém nevidím :-D | |
|
| |
Margott Anonymní
| Předmět: preQ Mon Apr 01, 2013 5:57 pm | |
| Za mě? Jako ja trialky sam nedam, nevim jak si to dělal ty ale sám určitě ne. |
|
| |
Tasik
| Předmět: Re: Prijat - Fire mage - přihláška Mon Apr 01, 2013 5:59 pm | |
| Rozhodně jsem nečekal "až mi někdo pomůže" ale skládal jsem si na to party a titul jsem měl týden po doexpení...
| |
|
| |
bobacik
Poèet pøíspìvkù : 58 Join date : 02. 02. 13 Age : 31 Location : Slovakia
| Předmět: Re: Prijat - Fire mage - přihláška Tue Apr 02, 2013 9:38 am | |
| Ak si schopný udelat si trialky atd , nevidim problém ale necakaj ze prijdes do guildy a hned to znamena ze si udelas trialky, sú tu ludia kt chodia do práce a prijdu len na 25man raid ,tým chcem povedat ze questy kt su do 25manov nieje problem ale tie lahsie hc ako je Steamvault,Arca,Shattered Halls .... Si udelas aj cez worl:) som Pro ale urcite dostanes skusobnu dobu pocas kt si budes musiet udelat pre questy... | |
|
| |
Loading
Poèet pøíspìvkù : 15 Join date : 13. 03. 13
| Předmět: Re: Prijat - Fire mage - přihláška Tue Apr 02, 2013 10:12 am | |
| " Něco přes 4 roky ale s pauzama. Takže asi tak 3 hodiny." To byly v tom případě sakra pauzy Sorry , nemohl jsem si to odpustit. | |
|
| |
Margott Anonymní
| Předmět: preQ Tue Apr 02, 2013 2:14 pm | |
| To byl překlep :-D na trialkach uz pracuju. Do 2 dnu budu mit hotovo a bude mi zbyvat jen ML |
|
| |
Ubighost
| Předmět: Re: Prijat - Fire mage - přihláška Tue Apr 02, 2013 5:30 pm | |
| V tom propade nechame jeste 2 dny prihlasku otevrenou. Pokud do te doby budes mit trialky pripravene, tak jsem PRO. | |
|
| |
Tasik
| Předmět: Re: Prijat - Fire mage - přihláška Fri Apr 05, 2013 5:14 pm | |
| Je pátého - jak to vypadá s triálkama? Stačí už jen zabít Magneta? | |
|
| |
Margott Anonymní
| Předmět: Trialky Fri Apr 05, 2013 6:35 pm | |
| Dneska sem byl SL, to my jako poslední zbývalo na trialky. Ale lidi sou paka a 9x wipe a tank se na to vysral. Zkusím to dodělat zítra. Napíšu |
|
| |
Margott Anonymní
| Předmět: Trialky Sat Apr 06, 2013 9:30 am | |
| |
|
| |
Tasik
| Předmět: Re: Prijat - Fire mage - přihláška Sat Apr 06, 2013 4:35 pm | |
| v tom případě jsem mírně nakloněn k pro .... Ať rozhodne Chasti, jestli se ještě nějaký mág uživí... | |
|
| |
Ubighost
| Předmět: Re: Prijat - Fire mage - přihláška Sat Apr 06, 2013 5:21 pm | |
| Prijat - napis si nekomu z vedeni o inv do guildy | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Prijat - Fire mage - přihláška | |
| |
|