Nick: Tyris
Level: 80
Zaměření(PvP/PvE): PVE
Class: Rogue
Jaké máš zkušenosti s touto class?: Za tuto class hraji priblizne 5 let tedy mam zkusenosti z prvotniho TBC. Za tuto dobu se mi podarilo nashromazdit dostatek informaci ohledne teto class a mnozstvi hernich kombinaci, jake se u rogue nabizi (dokonce jsme jeden cas zkouseli i subtlety pve, ktery je lze bohuzel uplatnit jen na vyssich contentech. Je zabavnejsi, narocnejsi, ale nanestesti ne tolik silny jako combat). Z techto ruznych variaci me nejvice bavi prave zvolena. Combat - eviscerate. Proc eviscerate? Jedy u roguny jsou mozna ted vyhodne, nicmene ne o zolik a na vyssich contentech bude daleko silnejsi ciste fyzicke dmg. Jde ciste o zvyk z puvodniho tbc.
Talenty (bez odkazu): 19 - 42 - 0
Staty (bez odkazu): Agility 441
Attack Power 1702
Hit 213
Crit 23.11%
Zkušenosti v dungeonech/raidech: Veskere TBC dungy a raidy jsou mi znamy. Ale mozna by to chtelo po tech letech malicko pripomenout.
Jak dlouho hraješ WoW: Celkem 6 let, z toho 5 za rogunu.
Equip (kvalita EQ, počet epic itemů a pod.): 3x T4 (Head, Legs, Gloves), 12x epic, 2x rare. Pozn.: Vim ze Mace se nenosi, nic lepsiho mi vsak zatim nepadlo.
Clicker/binder?: Binder
Addony, které používáš v raidu: Omen, DBM, RPB (rogue power bars) na ohlidani buffu a debuffu, xpearl na sledovani statu raidu.
Předcházející guilda/y: Nisiar
Důvod odchodu z předcházející guildy: Neaktivita clenu
[Real Informace]
Věk: 21
Znáš někoho z Final Decision?: Ne
Pár věcí o sobě: Studuju VOSZ v Ceskych Budejovicich, obor zachranar + do toho jeste pracuju. Jsem clenem vedeni guildy Nisiar na wotlku (deimos) a momentalne se pripravujeme na progress ICC. Nepredpokladam vsak, ze by progress jakkoliv ohrozil moji aktivitu tady (nezeneme se za RF, i kdyz si troufam rict, ze na to mame, vetsina lidi je pro pohodove progressy o vikendech a nijak to nehrotit). Od vasi guildy samozrejme neocekavam, ze se dostanu do main raid sestavy a naprosto budu respektovat volbu stavajiciho clena prede mnou. Spis by se mi libilo byt jako zaloha, popripade byt nahradnik za nekoho kdo bude muset odejit. Nemusim se nutne dostat na kazdy raid.