Final Decision
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Twinstar - TBC Horde Guild

Prijat - Bubler - protection warrior Tlacit10PříjemLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Prijat - Bubler - protection warrior

Goto down 
2 posters
AutorZpráva
Bubler
Anonymní

Prijat - Bubler - protection warrior Empty
PříspěvekPředmět: Prijat - Bubler - protection warrior   Prijat - Bubler - protection warrior I_icon_minitimeFri Mar 22, 2013 3:53 pm

Nick: Bubler
Level: 70
Zaměření(PvP/PvE): PVE
Class: Warrior
Jaké máš zkušenosti s touto class?: War bol prvá classa vo wow, ktorú som hral no za protect som začal hrať až na novom Arese. Myslím si že odvtedy som nazbieral už celkom dosť skúsenosti - odtankoval som všetky HCčka (okrem MGT samozrejme) T4 raidy a progresoval som (neúspešne) SSC z eternity

Talenty (bez odkazu): 8/4/49
Staty (bez odkazu): 12 829 HP 15 489 armor 507 deffense dodge 23.68% parry 17.63% block 21.73% 96% zo SB
Zkušenosti v dungeonech/raidech: T4 všetky , T5 ssc už mám znovu naštudované, TK si zopakujem ked bude treba ale odchodené mám obidva, T6 BT som bol asi 2x len a SWP vôbec
Jak dlouho hraješ WoW: od patchu 2.3.2
Equip (kvalita EQ, počet epic itemů a pod.): chýba mi chestka do full epic 4/5 T4
Clicker/binder?: clicker, ale mám bindy na stance dance intercept, berseker rage, a bind na intervene
Addony, které používáš v raidu: omen, DBM

Předcházející guilda/y: Eternity
Důvod odchodu z předcházející guildy: Ešte som neodyšiel, ale guilda sa začína rozpadávať niesme schopný poskladať 25man, v poslednej dobe ked je 15 ludi online tak to je rekord

[Real Informace]
Věk:17
Znáš někoho z Final Decision?: Gromgol, Neld dneska som s nimi robil preq na TK za alta
Pár věcí o sobě: Som študent obchodnej akadémie čo je úplne primitivna škola Very Happy takže dni v týždni si krátim wowkom, cez víkendy si užívam študentský život takže piatok a sobotu tu som len minimálne. No a hľadám guildu ktorá je schopná vyskladať 25man, pretože k TBC som sa vrátil aby som konečne skolil Kil´Jaedena a očakávam od Vás že máte rovnaký ciel. To je z mojej strany asi všetko
Návrat nahoru Goto down
Zelvicka

Poèet pøíspìvkù : 15

PříspěvekPředmět: Re: Prijat - Bubler - protection warrior   Prijat - Bubler - protection warrior I_icon_minitimeFri Mar 22, 2013 5:10 pm

za mě jo sunny
Návrat nahoru Goto down
Ubighost

Poèet pøíspìvkù : 63

PříspěvekPředmět: Re: Prijat - Bubler - protection warrior   Prijat - Bubler - protection warrior I_icon_minitimeFri Mar 22, 2013 5:30 pm

Ja sem taky urcite PRO.
Návrat nahoru Goto down
Ubighost

Poèet pøíspìvkù : 63

PříspěvekPředmět: Re: Prijat - Bubler - protection warrior   Prijat - Bubler - protection warrior I_icon_minitimeSun Mar 24, 2013 7:50 am

Prijat - muzes si napsat o inv nekomu z guildy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Prijat - Bubler - protection warrior   Prijat - Bubler - protection warrior I_icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

Prijat - Bubler - protection warrior
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» neprijat: Booe - tank, protection warrior
» prijat: Elk (protection paladin)
» Prijat - Hunter BM 10 az 225 DPC
» Prijaty - Fury Warrior
» Prijat: Holy Priest

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Final Decision :: Pro veřejnost :: Vyřešené přihlášky-