Nick: Sarak
Level: 70
Zaměření(PvP/PvE): PVE
Class: Balance druid
Jaké máš zkušenosti s touto class?: Měl jsem balance druida T6 a hrál sem ho docela dlouho, takže si myslím že to ovládám.
[b]Talenty (bez odkazu): 46/0/15
Staty (bez odkazu): Health: 7364, Mana: 8360, Bonus spell dmg: 683
Zkušenosti v dungeonech/raidech: Většinu taktik sem znal, začínám hrát po menší pauze, takže si myslím, že to nebude problém oprášit případně si to znova projet.
Jak dlouho hraješ WoW: Bude to asi čtvrtý rok, měl sem tedka pauzu asi půl roku, jak sem znínil už víše, možná to bylo i dobře protože mě to tedka zase docela chytlo. Začínal jsem na TBC, pak jsem zkoušel i WOTLK, ale ten mě moc nepřesvědčil, tak jsem se vrátil zpět na TBC.
Equip (kvalita EQ, počet epic itemů a pod.): Rare (top co se dalo sehnat z HC) + 5x epic
Clicker/binder?: Clicker
Addony, které používáš v raidu: DBM a Omen, to jsou asi ty nejdůležitější, nemá cenu vypisovat něco dalšího.
Předcházející guilda/y: Prophets of the Death
Důvod odchodu z předcházející guildy: Naprostá nespokojenost s úrovní raidů a i s chováním některých lidí na raidech.
[Real Informace]
Věk: 20
Znáš někoho z Final Decision?: Scoffi
Pár věcí o sobě: Takže, jsem student Vysoké školy => hodně času na wow, bydlím na Vysočině kousek od Jihlavy. Myslím si, že jsem velice ochotný a schopný člověk, se kterým je sranda a nebojím se komunikovat. Důvod proč se k vám hlásím je ten, že chci progressovat SSC, jde o to, že ten eq zatím nemám moc fialový, jeden z důvodu je současná guilda, která není zrovna schopná. Eq je jen otázka času, kterého mám docela dost jen je třeba se někam dostat. Mám tam u vás jednoho známého, se kterým se často vídám a chtěl bych si s ním zahrát. Nečekám, že byste mě hned brali na SSC, s mým eq tam podle mě nemám ani co dělat, takže bych se tam zatím dokud si něco nedoberu ani nehlásil, vím, že je to takové trochu do budoucna, ale ono to není zase tak vzdálený, ten eq se dá dobrat tak do 2-3 týdnů, když se bude trochu dařit. Proto bych byl rád, kdyby to klaplo a vzali jste mě.