Nick: Eleonka
Level: --
Zaměření(PvP/PvE): Hraju za oboje
Class: Elemental shaman
Jaké máš zkušenosti s touto class?: popravde moc velke na TBC ne, když jsem šla na ares, přemýšlela sem za co jít, tak shaman pro mě byla jasná volba, jelikoš ho hraju na Phobosu a mela sem chut jít za healera a nebo ranget dmg tak jsem neváhala, totemy a spelly ovládat umím.
Talenty (bez odkazu): 41/0/20
Staty (bez odkazu): ---
Zkušenosti v dungeonech/raidech: clasic - vše ...tbc vše až na woltku , wotlk - vše, cata - vše ,
Jak dlouho hraješ WoW: od patch 2.4.3 když sem začínala..řekneme ....skoro 7 let za půl roku?
Equip (kvalita EQ, počet epic itemů a pod.): --
Clicker/binder?: binder, i clicker
kombinace
Addony, které používáš v raidu: dbm, recount, atlasloot, pp... + osobni jako eaves drop atd... omen mam taky
Předcházející guilda/y: Na Aresu žádná, na Wotlku to je Černá ruka, a The Praetorians
Důvod odchodu z předcházející guildy: neschody s lidma, problemy na raidu s mím ui (celkove wow, ikdyž jsem předem varovala že se to muže stát).
[Real Informace]
Jméno: Lucie
Věk: 21,6
Znáš někoho z Final Decision?: všimla jsem si, nick Zelvicka možná tam je někdo s kym si píšu ale jmeno si nevybavuju.
Pár věcí o sobě: posloucham všechno co se mi líbí, mám ráda psí sporty, jezdectví a fantasy akce, chodím na turistak, sem obyč slečna kterou baví progresovat, mam ráda kluky a lidi říkaj že až moc mluvim a jsem středem pozornosti, budu asi miláček guildy.
nevim co víc o mě potrebujete, klidně doplnim.....
ps: mate užasný smajlíky na forku....