Nick: Eranay
Level: 69 < X < 71
Zaměření(PvP/PvE):
PvE
Social - Tj. nejde mi o to, aby som bol dajakou neoddeliteľnou súčasťou raidu, aj keď na 99% raidov budem prítomný (aspoň na TS/RC/Whatever). Raidy chodím for fun, nie kvôli lootu (aj keď dkp zbierať viem a používať tiež, keď ich už mám). Rád by som bol proste v G a sem-tam skočil dáke HCčko, keď sa dakomu zachce.
Class: Druid (+ mám dákeho 2050BH prajta)
Jaké máš zkušenosti s touto class?:
TBC som si takmer celé progressol iba za Druida (resto aj feral-dps/tank) a Warlocka. Z čoho na každom tak 50+ played. V PvP na TBC toho vela nepostváram. Na Feenixe som robil top ali guilde Lateralus dlho maintanka (celé T5), ale healovanie ma všeobecne baví viac a asi mi aj ide lepšie.
Talenty (bez odkazu):
resto: tu nech poviem hocičo tak mi nemáte ako povedať, že to mám zle 5/0/56 (ale skúšal som aj dreamstate)
feral: 0/47/14 (vo feral strome niektoré talenty prehádzané podľa instancie)
Staty (bez odkazu):
resto: 1850 BH, 455 Spirit, 480 Int bez buffov a bez talentov
feral: 12300 HP, 6300 Armor, 32% dodge bez buffov a bez talentov
Zkušenosti v dungeonech/raidech:
V TBC extenzívne až po Hyjal ako aj za tank/heal tak aj dps. SWP/BT som bol iba zopár IDčok. WOTLK a všetko ďalej PvE nemám takmer poňatie.
Jak dlouho hraješ WoW:
4-5 rokov s prestávkami z toho vždy iba na free serveroch (ares, feenix, spojka, drahy)
Equip (kvalita EQ, počet epic itemů a pod.):
resto: 1/5 T5 zbytok ZA/BoJ, Trinkáč z alchu, V róbe zo ZA+Botách z HS thrashu aj epic gemy
feral: 4/5 T5 + doplnky z craftu/za bojky, všetky dostupné wepky a idoly, useless trinkety
Clicker/binder?:
binder(aj keď 90% času používam takmer klasické UI), veci ako jedlo/flasky klikám (nie mana potky! a podobné počas combatu podstatné veci)
Addony, které používáš v raidu:
HealBot (intenzívne), Recount, DTM+omen, DBM + mnohé iné (povačšine na UI, loot)
Předcházející guilda/y:
ZS, IvC+TheGuild (ešte na starom arese)
Důvod odchodu z předcházející guildy:
Rozpad či už serveru, či uz guildy.
[Real Informace]
Věk: 19
Znáš někoho z Final Decision?:
Pravdepodobne nie, aj keď si niesom istý. Aktuálne od Vás poznám akurát Zarroka + som bol viackrát ZA (pred týždňom legendárny 3hodinový progress Hexa s alíkmi spolu Atreikou) aj dáke HCčka.
Pár věcí o sobě:
Som Študent IBD v Blave a hlásim sa na medinu/biosci do Škótska. Vo voľnom čase sa venujem freeski lyžovaniu, skalolezectvu a rád čítam. Som celkom flegma, častokrát hodne sarkastický a niekedy príliš ukecaný (alebo upísaný or whatever). WoWko hrávam for fun a na relax.
(retard tu prihlášku píšem druhý krát, lebo som zabudol na captchu)
Díky, že ste sa dostali až sem (alebo, že čítate aspoň poslednú vetu)
Eranay