Nick: Gazgaz
Level: 70
Zaměření(PvP/PvE): PvP/PvE
Class: Priest
Jaké máš zkušenosti s touto class?: 100%
Talenty (bez odkazu): Shadow 14/0/47
Staty (bez odkazu): 1274 Bonus Damage unbuffed
Zkušenosti v dungeonech/raidech: čiže classic vôbec, TBC - všetko odprogressované a odleadrované bohužial iba po Hyjal. BT som v živote nebol, vlastne... teraz sme boli v BT zabili sme 2 mobky a šli sme preč
Jak dlouho hraješ WoW: Velmi dlho
Equip (kvalita EQ, počet epic itemů a pod.): Equip mám adekvátny na progress T6, ikeď na tokeny sme šťastie nemali... v ZS som nechal 7k DKP.
Clicker/binder?: zasmial som sa ked som čítal tento bod
(nič proti atreike). Binder
Addony, které používáš v raidu: Čiže mám blizz UI, focus frame addon. Recount, Grid, Omen, a DBMko cez ktorý sledujem dottime. Addony ako combat log clearer, doom cooldown pulse atd.
Předcházející guilda/y: Zombie Squad
Důvod odchodu z předcházející guildy: Rozpustil som ju - nehorázna retardácia ľudí počas raidov, slackovanie, nepripravenosť na raid, polka raidu bez mikraku, mam iba jedny nervy.
[Real Informace]Věk: 19
Znáš někoho z Final Decision?: Keďže hrám na twinstare od prvého dňa ked sa založil z narniasu tak určite niekoho budem poznať :)neviem či si ľudia premenili nicky. Čo ma tak napadne tak Aelin, Draxx, Kojot, Gros - s nimi som raidoval ostatok ma nenapada.
Pár věcí o sobě: Ako už asi celý server vie (vďaka pár ľudom) volám sa Tomáš. Som z Ružomberka. Študujem na bilingválnom gymnáziu v LM - Angličtina. Online som od 18:00 + do 23:00 mozno 23:30 ked je kvôli čomu. RT mi vyhovuje online som taktiež poobede, doobedu ked som doma atd :)cez víkendy pracujem, ale na piatočný/sobotnajší Zul Aman si nájdem čas. Keby bolo treba iných ľudí na doplnenie raidu... môžem zohnať od nás.. poviem vám kto za to stojí...