NICK:Glauky
Level:70
Zaměření(PvP/PvE)::jednoznačně PvE.PVP jen BG když se hodně nudím.
Class::Shadow Priest
Jaké máš zkušenosti s touto class?: :na mystiq jsem měl holy priesta v swp(s4) Eqipu.shadow jsem začal hrát až tu.postavu mam poctivě vyexpenou.
Talenty (bez odkazu):jak jsem psal nahoře je to shadow priest.
Staty (bez odkazu)::8441HP,8100many,1112 shadow dam.
Zkušenosti v dungeonech/raidech::celé TBC mam full clear,odprogresováno mam vše od T4 po kill KJ.
Jak dlouho hraješ WoW::WOW hraji už od preTBC.ty roky snad ani nevím a jsem za to rád,myslím že by to bylo ošklivé číslo:D
Equip (kvalita EQ, počet epic itemů a pod.)::vracím se na tento server cca po pul roce.mam full epic.věci z T4 dungu+ sety z tailoringu na shadow dam.
Clicker/binder?::binder
Addony, které používáš v raidu::Omen,recount ,bartender ,X pearl
Předcházející guilda/y::tu na aresu nemá asi ani ty guildy smysl psát.mé hraní se odehrávalo na serveru mystiq u aliančních guild HTF a guardians of eternity,jestly to někomu něco říká.
Důvod odchodu z předcházející guildy::odchod z mystiq byl v podstatě dosažení všeho čeho jsem chtěl dosáhnout.tato hra mě stale hodně baví a chtěl bych si to zopakovat u jiné frakce.
Věk::26
Znáš někoho z Final Decision?::bohužel zatím o nikom nevím,jsem tu opravdu krátce.
Pár věcí o sobě::Jsem normální kluk co rád kliká wow,kecá s lidmi na komunikačních kanálech.žiju v Mladé Boleslavi,pracuji ve škodovce.
Co jsem tak koukal tak máte asi uzavřeny nábor.CHtěl jsem to zkusit.Nejsem ten tip hráče co se na to po pár neuzpěšných progressech vyse.... progresy mam rád.mužu vám z mé strany zaručit aktivitu,maximální pomoc guildě.
Doufám že mi dáte šanci.
Díky za přečtení Glauky