Elki Anonymní
| Předmět: prijat: Elk (protection paladin) Sat Apr 20, 2013 6:21 pm | |
| Nick: Elk Level: 70 Zaměření(PvP/PvE): PvE Class: Blood Elf Paladin Jaké máš zkušenosti s touto class?: 2 roky Talenty (bez odkazu): 0/49/12 Staty (bez odkazu): Armor: 15103, Health:12,717, Dodge: 23.36%, Parry: 16.2%, Block: 16.91%. Zkušenosti v dungeonech/raidech: Byl jsem vsude az po BT, do SWP jsem jen tak nakoukl. Jak dlouho hraješ WoW: S přestávkama tak 4 roky. Equip (kvalita EQ, počet epic itemů a pod.): Skoro full epic Clicker/binder?: Clicker + binder Addony, které používáš v raidu: DTM/Omen, HealBot Předcházející guilda/y: Prophets of the Death Důvod odchodu z předcházející guildy: Věci se tam nevyviji tak jak bych si predstavoval. Aktivne pracuju i na sbirani heal EQ, takze do budoucna bych se urcite mohl angazovat i v tomhle smeru. [Real Informace]Věk: 26 Znáš někoho z Final Decision?: Scoffi, Sarak + par dalsich jsem potkal na KZtkach, kde jsem tankoval a bylo mi receno, ze bych mohl mit u vas sanci, tak si rikam proc to nezkusit. Pár věcí o sobě: Jsem momentálně nezaměstnaný, beru si od státu zpátky to, co jsem mu dal na daních Když nesedím u PC, motám se kolem ženskejch, auta a nebo si dávám do těla. |
|
Milkcow
Poèet pøíspìvkù : 22 Join date : 15. 02. 13
| Předmět: Re: prijat: Elk (protection paladin) Sat Apr 20, 2013 7:22 pm | |
| tankadinov mame myslim dost, ale ako mozes vidiet v recruitmente mame ze treba retrinu, cize mozno touto cestou by to mozno slo , ako si na tom s prequestami? zatial za mna neutral | |
|
Elki Anonymní
| Předmět: Re: prijat: Elk (protection paladin) Sat Apr 20, 2013 8:41 pm | |
| Na SSC mi chybi Gruul a na TK Magtheridon. |
|
Chasty
Poèet pøíspìvkù : 107 Join date : 01. 02. 13
| Předmět: Re: prijat: Elk (protection paladin) Sat Apr 20, 2013 10:39 pm | |
| sance zkusit muzes ale gueta tu je kazdy raid, takze spis jestli bys nechtel hrat etrinu ta nam chybi jak sul | |
|
bobacik
Poèet pøíspìvkù : 58 Join date : 02. 02. 13 Age : 31 Location : Slovakia
| Předmět: Re: prijat: Elk (protection paladin) Sun Apr 21, 2013 5:47 pm | |
| Som PRO bol som snim uz par raidov | |
|
Chasty
Poèet pøíspìvkù : 107 Join date : 01. 02. 13
| Předmět: Re: prijat: Elk (protection paladin) Mon Apr 22, 2013 5:18 pm | |
| prijat na zkusebni dobu, napis si ve hre o inv | |
|
Sponsored content